Левски победи Берое с 1:0 в мач от XXVII кръг

...
Левски победи Берое с 1:0 в мач от XXVII кръг
Коментари Харесай

Топчо с първа победа начело на Левски

Левски победи Берое с 1:0 в мач от XXVII кръг на efbet Лига. На " Герена " прецизен само беше Асен Чандъров (90+5). Това беше първи триумф за новия треньор на столичани Елин Топузаков, който пое отбора след напускането на Мъри Стоилов. " Сините " събраха 48 точки и се изравниха с четвъртия Черно море във краткотрайното класиране. Берое остава 12-и с 24 т.
" Отбелязването на гол ни тежеше в развиването на офанзивата. Бяхме по-настоятелни, само че защитната игра на Берое ни затрудни. Важна победа и 3 точки. В последна сметка момчетата не се отхвърлиха и бяха възнаградени за напъните.
Ясно е, че не можем да бележим много голове и това го работим в тренировките. Отдаваме заслуженото на Берое. При всички положения трите точки против тим от долната част в класирането и като домакини бяха непременно. Радостта от успеха беше откровена. Наистина сложен дуел.
Всеки треньор желае в даден мач да пусне футболистите в топ форма. Имаме кадрови проблеми откъм травми, които не ни дават нужната дълбочина в състава. Който и да се появи от пейката, това са футболисти на Левски и аз разгадавам на всеки един. Резервите се включиха доста добре, освен поради гола ", разгласи Топузаков.
В събота отборът му гостува на Ботев Пд, като преди мача " канарите " ще открият новия си стадион.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР