Левски победи Академия Пандев с 3:1 в третата си контрола

...
Левски победи Академия Пандев с 3:1 в третата си контрола
Коментари Харесай

Левски спечели трофей след 3:1 срещу Академия Пандев

Левски победи Академия Пандев с 3:1 в третата си контрола от лятната подготовка. Роналдо и на два пъти Билал Бари се разписаха на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", а триумфът донесе на " сините " и трофея " Георги Соколов ", който е отдаден на 80-годишнината от рождението на една от емблемите на клуба - Георги Соколов. Попадението за гостите осъществя Сашко Пандев. Лошата вест за Станимир Стоилов е травмата на Ивелин Попов, който беше наложително сменен.

Левски поведе още в шестата минута. Уелтън проби отляво и центрира към пеналта, където Роналдо засече във вратата – 1:0. Това беше третият гол на новото бразилско попълнение в контролите.

Само четири по-късно Ивелин Попов получи травма и се наложи да бъде заменен наложително. На неговото място се появи Билал Бари.

Уелтън пропусна златен късмет да удвои резултата в 25-ата минута. Стефанов проби отдясно, след което откри бразилеца, само че той нацели напречната греда. След това Уелтън направи добавка с глава, само че стреля право в ръцете на Йовановски.

В 34-ата „ сините “ въпреки всичко удвоиха задатъка си. Новото попълнение Анте Блажевич центрира отдясно, а Билал Бари с глава матира вратаря на гостите – 2:0.

Левски стигна до трети гол в 70-ата минута. След осъществяване на корнер топката стигна до Билал Бари, който от близко вкара втория си гол в мача за 3:0. В 82-ата гостите върнаха едноп попадение. Разписа се братът на Горан Пандев – Сашко, който осъществя от близко за 3:1. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР