Левски победи Академик Пловдив в деветия кръг от НБЛ, а

...
Левски победи Академик Пловдив в деветия кръг от НБЛ, а
Коментари Харесай

Златин Георгиев: Мисля, че сме много приличен отбор

Левски победи Академик Пловдив в деветия кръг от НБЛ, а ето по какъв начин един от най-опитните играчи в състава на " сините " Златин Георгиев разяснява срещата.

" Много сложен мач тук постоянно се играе доста мъчно. Мисля, че първото полувреме бяхме много сковани едва играехме в отбрана. Второто полувреме успяхме да ги лимитираме сносно и справедливо победихме. Колкото повече мачове, толкоз повече се сработваме, само че е и много изморително, тъй като имаме по три мача на седмица и е много изморително. 
 Пета победа за Левски в НБЛ Пета победа за Левски в НБЛ
Имаме много млад тим, само че не могат да вземат участие всички млади баскетболисти, тъй като не са подготвени, само че мисля, че ще ни оказват помощ в разгара на сезона. Мисля, че сме доста порядъчен тим – опитни играчи, положителни чужденци, положителни треньори и младите се развиват добре. Имаме положително развиване в Левски. ", съобщи Голди.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР