Левски планира да проведе част от зимната си подготовка в

...
Левски планира да проведе част от зимната си подготовка в
Коментари Харесай

Левски стяга лагер в Дубай

Левски възнамерява да организира част от зимната си подготовка в Дубай. Това ще се случи, в случай че се стигне до промяна на собствеността на клуба и придобиване на мажоритарния дял акции от страна на Юнайтед Груп. Компанията обмисля да даде отлични условия на “сините ” за пролетния дял от шампионата, само че в случай че не се реализира този план, то футболистите на Станимир Стоилов ще проведат лагер в Турция. 

На “Герена ” може да се стигне до договорка за нов притежател напълно скоро. Това пролича от взетото решение на Управителния съвет за осъществяване на Общо заседание. Сбирка на акционерите ще се организира на 15 ноември, като предпочитание за такава бе подадено пред Търговския указател. Тя би трябвало да стартира в 11:00 часа на стадион “Георги Аспарухов ”. При липса на кворум, което може да се случи единствено в случай че не участва мажоритарният притежател Наско Сираков или акредитиран от него човек, събранието ще е на 30 ноември още веднъж от 11:00 часа на “Герена ”. 

Надежди за смяна на собствеността на клуба дава точка от дневния ред на Общото заседание, в което е заложена избор на нов Надзорен съвет на сдружението. 
 Сменят Надзорния съвет на Левски? Сменят Надзорния съвет на Левски?
През предходната година Левски организира зимната си подготовка в турския курорт Белек. Там “сините ” изиграха контроли с Динамо (Киев), Марибор, Верес, Гурник (Забже), Бохемианс и Генчлербирлиги. През началото на сегашния сезон столичани се подготвяха напълно на родна земя, като организираха лагер в Боровец. 

Дестинацията Дубай бе предпочетена от идващия противник на “сините ” в шампионата Ботев (Пловдив) при започване на тази година. “Канарчетата ” пътуваха до арабските емирства и се готвеха там в продължение на две седмици. Там те изиграха две влиятелни инспекции против полския Легия (Варшава) и съветския Зенит. 

“Тема Спорт ”

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР