Левски планира да подсили състава си през лятото с нов

...
Левски планира да подсили състава си през лятото с нов
Коментари Харесай

Левски определи приоритетите за лятната селекция

Левски възнамерява да укрепи състава си през лятото с нов десен бранител и нападател, като от клуба към този момент даже са разпознали своите цели и са почнали договаряния. Както доста постоянно напоследък, още веднъж за селекцията ще спомага мениджърът Джери Перейра, а помощник-треньорът на Николай Костов – Красимир Петров, е отпътувал за Бразилия, с цел да следи персонално изявите на някои от определените играчи.

„ Сините “ желаеха да вземат нов нападател още през зимата, когато обаче удариха на камък с привличането на национал Александър Колев, който остана в Крумовград. Също по този начин, на „ Герена “ насочиха и запитван за Ангел Бастунов от Хебър, само че и той остана в сегашния си отбор.

По-рано се появиха информации, че вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов е постигнал съглашение с Левски и ще се причисли към тима през лятото, което евентуално би довело до трансфер на Пламен Андреев в чужбина. След снощната победа нас Славия старши треньорът на „ сините “ Николай Костов обаче разсея изрично тези клюки и подсигурява бъдещето на Андреев в клуба.

Въпреки че Левски ще търси укрепване във всички линии на терена, приоритет ще бъдат позициите на десен бранител и нападател, като клубът се стреми към подсилване на своята конкурентоспособност.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР