Левски пак има нов спортен директор, макар и Асен Букарев

...
Левски пак има нов спортен директор, макар и Асен Букарев
Коментари Харесай

Нищо ново на синия фронт

Левски отново има нов състезателен шеф, въпреки и Асен Букарев да е притежател на различен пост със необичайно название. Но и неговата работа стартира като на предшествениците му. Букарев оня ден след мача с Витоша се изяснява едно срамежливо, едно обезпокоеното по какъв начин щял да приказва със притежателя, по какъв начин щял съществено да приказва с футболистите, тъй като нали - повече по този начин не може. И Гонзо беше същият - събере веждите, нацупи се и каже, че нещо не е наред и ще търси смяна, която се показваше в нови и нови селекции от неможачи от разнообразни краища на България и останалия свят. Станислав Ангелов го правеше някак си по-тарикатската, със вербален боеприпас и държание на хитрец, който има някакви задни мисли, а се оказа, че в действителност е по този начин и мислите му въобще не са били в съблекалнята на " Герена ", за което е получавал съществени пари, а в една друга съблекалня. Боримиров пък нещо в последно време въобще го мързеше да изяснява за какво нещата не вървят - откакто бе видял умората и късните смени, се скри от микрофоните.

Разбира се, че никой не е очаквал за няколко дни, откакто Асен Букарев стана състезателен шеф под прикритие, Левски да се трансформира в доста спретнат клуб, а тимът да стартира да играе свежо и забавно в офанзива. Нищо ново на синия фронт. Ако изключим, несъмнено, затвърждаващата се наклонност съдиите не просто да не пречат на Левски, а да оказват помощ. Обръщането на палачинката необичайно съответства с моментите, в които Тити Папазов и Наско Сираков " нахраниха " съществено българските съдии и техните шефове, а самият Спас Русев заявява поддръжка за Боби Михайлов за конгреса на БФС. Е, дали има нещо инцидентно, всеки самичък може да си реши, само че във всеки мач има нещо гнило, което съвсем постоянно е в интерес на сините. Леко срамно е против Витоша Бистрица да ти дават такава дузпа и също толкоз срамно е да не изгонят Ейолфсон за удар с пестник в главата на неприятелски футболист.

Разбира се, че футболистите не са отговорни, че им вършат такива дарове, само че в последно време нещо те са изнервени от личната си неплатежоспособност. Каквото и ще да изяснява всякога Делио Роси, каквато и генерална тактика да е подхванал, това с бавните, само че верни стъпки към този момент се изтърка. Е, ентусиастите в действителност се отдръпват. Неделя, на лесния и отзивчив стадион " Васил Левски ", не чак толкоз студено време и не чак толкоз скъпи билети, да не можеш да събереш 1500 индивида си е кофти " достижение ". То всичко си има предел на допустимост. Този на самообладание на синята аудитория към този момент мина. Ами на хората не им доставя наслаждение този футбол и няма по какъв начин повече да ги убеждаваш, че до момента си учил тима в отбрана и към този момент започваш образование и във фаза офанзива. Тинтири-минтири. В нашето пешеходно състезание Левски с подобен треньор и такива футболисти би трябвало на всеки от новаците в елита да води с три гола на полувремето, без значение от събитията. Или в случай че в един-два мача нападателите нямат шанс, по-късно да разпукат всеки, изпречил се на пътя им. Но такива признаци към този момент не се виждат.

Нулио Роси продължава в своя си жанр и въобще към този момент не минава номерът с смяна на схемата или " това са ни хората ". Левски е вкарал два пъти по-малко голове от Лудогорец и ЦСКА, а изостава по маркирани голове и от Славия и Ботев, като в последните два отбора няма някакви солидни имена в линията на нападението. Така че е извънредно време Роси да измисли нещо забавно, дето се споделя, да отлепи ютията в офанзива. Иначе " Герена " напълно ще опустее, до момента в който толерантната аудитория чака със спотаен мирис зимната селекция и подготовката, на която към този момент Левски вероятно ще се научи и да основава положения и да ги вкарва.

 Миодраг Пантелич пред ТОПСПОРТ: Наско Сираков беше най-силният човек във футбола, казусът на Левски се споделя Лудогорец
Миодраг Пантелич пред ТОПСПОРТ: Наско Сираков беше най-силният човек във футбола, казусът на Левски се споделя Лудогорец

" И в Сърбия не знаем за какво уволниха Муслин ", съобщи някогашният състезател на " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР