Левски отсега стартира операция по привличането на поне един вътрешен

...
Левски отсега стартира операция по привличането на поне един вътрешен
Коментари Харесай

Левски спешно търси вътрешен халф

Левски занапред започва интервенция по привличането на най-малко един вътрешен полузащитник от лятото. Ситуацията не търпи отсрочване, тъй като спортно-техническият щаб на " сините " не желае да допусне състояние, при което да работи под напън.

На " Герена " има задоволително индикации, които да тормозят Станимир Стоилов и неговия екип. Има три висящи случая, които в случай че се разрешат единствено в отрицателна посока - " сините " ще изпаднат в небрано лозе.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Най-напред става въпрос за Филип Кръстев, чийто наем изтича в края на сезона. " Сити Футбол Груп ", компанията, която държи правата на българския национал, може би ще търси друго предизвикателство за Кръстев. Наскоро даже човек от централата им пристигна на " Герена " да приказва с играча, с сътрудника му Николай Жейнов и с Мъри Стоилов. Индикациите бяха, че Филип може да предоговори изискванията си за удължение на наема, само че в случай че клубът бе добит от " Спорт Репъблик ", след което Левски да вдигне равнището и да преследва по-високи цели. Клубът обаче продължава в строго пестелив режим.

Вторият проблем е с Андриан Краев, който продължава да бъде обект на интерес от Фехервар. Тази зима унгарците сложиха на масата в началото 650 хиляди евро, по-късно усъвършенстваха офертата на 750 хиляди, след което получиха противоположната цена 1 милион и договарянията замръзнаха. През лятото обаче може да се стигне до продажба за привличането на свежи средства, с които да се чисти дългът към Национална агенция за приходите.
 " Сити Груп " дойде на " Герена " за Филип Кръстев
Третият провесен случай е с набелязания Макрецскис. Универсалният футболист на Пирин е мощно мечтан от Левски и даже има джука спогодба с хората от " Герена " да дойде от Благоевград, само че това към този момент е доста подозрително заради интерес от ЦСКА и Лудогорец.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР