Левски отсега се оглежда за нов десен краен защитник, който

...
Левски отсега се оглежда за нов десен краен защитник, който
Коментари Харесай

Левски търси нов защитник

Левски занапред се оглежда за нов десен краен бранител, който да притегли през зимната пауза.

На този стадий Джереми Петрис е надалеч от опцията да получи дълготраен контракт.

Той пристигна „ на пожар “, откакто се оказа, че привлеченият на този пост Анте Блажевич няма нужните качества.

Хърватинът тренира за здраве, тъй като отхвърля предлагането на Левски да си тръгне с отплата от 3 месечни заплати и претендира да му се заплати всичко до края на договора.

А бранителят, който бе харесан от Царско село, не може да измести трайно младока Патрик-Габриел Галчев. Агент на Петрис е Иво Андреевски, който беше състезателен шеф на Царско село.

Френският футболист е под въпрос за гостуването на Локомотив София. Двубоят в столичния квартал „ Надежда “ е в събота, 10 септември, от 18:45 часа. Петрис получи травма часове преди дуела с Арда (2:0) и не попадна в групата за мача. На негово място игра точно Галчев.

Петрис имаше проблеми след срещата за Суперкупата против Лудогорец и тренираше на омекотен режим. След мача с Арда треньорите са останали удовлетворени от представянето на Галчев и нямат терзания да го употребяват в събота, в случай че Петрис не се възвърне.

През зимата обаче ще бъде издирван и различен вид. Тогава сините ще създадат всичко допустимо и да привлекат първокласен централен нападател, от какъвто имат крещяща потребност.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР