Левски отново ще действа по схемата „Драган Михайлович“ и ще

...
Левски отново ще действа по схемата „Драган Михайлович“ и ще
Коментари Харесай

В Левски водят преговори с юноша на Арсенал

Левски още веднъж ще работи по схемата „ Драган Михайлович “ и ще се укрепи със бранител от АПОЕЛ. Това е 21-годишният Христос Сиелис пишат медиите от острова на Афродита. В момента той води договаряния с гранда от Никозия, с цел да премине на „ Герена “ като свободен сътрудник, написа „ Мач Телеграф “.

Той играе като централен бранител, а Живко Миланов не крие, че му трябват още попълнения там, откакто бе заставен да употребява в такава роля Симеон Славчев. Останалите бранители са млади и зелени – Георги Александров и Томислав Папазов. Последният към момента не е подписал публично със „ сините “.

Сиелис е роден в Пафос, само че още от дете е притеглен в школата на Арсенал. През 2017 година се мести при юношите на Гримзби, а по-късно в Шрузбъри. Пратен е чартърен в Хелисоуън Таун, а през 2019 година се завръща в родината си, където става част от АПОЕЛ, където е най-вече запаса. В кариерата си има общо 35 мача, в които е отбелязал 1 гол.

Минал е обаче през всички типове обединения на националните тимове на Кипър, а при мъжете има 3 дуела – два в Лигата на нациите и дебют в контрола против Чехия.

Сиелис има да получава заплати от АПОЕЛ, който сега е на подготовка у нас, по тази причина се надява, че ще бъде пуснат без пари на „ Герена “. Медиите в Кипър настояват, че той се договорил със „ сините “ да получава остарялата си заплата – 75 000 евро на сезон. С Левски ще подпише за 2 години.

Повече детайлности четете в днешния брой на „ Мач Телеграф “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР