Левски отбеляза 109-ата годишнина от основаването си с традиционното поднасяне

...
Левски отбеляза 109-ата годишнина от основаването си с традиционното поднасяне
Коментари Харесай

Левски отбеляза годишнината си без Наско Сираков

Левски означи 109-ата годишнина от основаването си с обичайното поднасяне на цветя в София. Представители на управлението, мъжкият тим, треньорът Елин Топузаков, деца от академията, ветерани, чиновници и последователи участваха в церемонията. Там обаче не беше мажоритарният притежател на Левски. Бившият изпълнителен шеф Ивайло Ивков пристигна в компанията на татко си и клубна легендата Кирил Ивков.

Сред присъстващите на Могилката в градинката на 22-ра гимназия в София беше и някогашният притежател Тодор Батков. „ Днес отброяваме 109 години от оня незабравим за всички ни миг, в който група запалянковци слагат началото на нашата вековна обич – футболен клуб Левски. 109 години, в които съхраняваме паметта, следвайки образеца на легендите, които сътвориха мита за величието на футболната игра. 109 години, в които името ни задължава. Честит празник, левскари “, написаха от клуба.

Дори и на рождения ден се усети напрежение сред управление и част от почитателите на тима. Председателят на сдружението „ Левски на левскарите “ Димитър Костадинов подлага на критика мажоритарния притежател Наско Сираков. „ Левски дълго време получаваше по този начин наречения „ конвенционален лиценз “, единствено в интервала на ръководство на Ивков и Станимир Стоилов получи категоричен, само че ето, че се върнахме в остарялото положение “. Костадинов разгласи, че да не бъдат обърнати знамената на клуба на стадиона, би трябвало Наско Сираков да бъде последният едноличен притежател на клуба, като ръководството да бъде споделено с почитателите.

„ Разбира се, че плащаме отговорностите си към Национална агенция за приходите, както сме се разбрали. Г-н Сираков имаше ангажимент и още през вчерашния ден ми показа, че няма да бъде в София. Г-н Сираков има основателна причина да не бъде през днешния ден тук “, разяснява изпълнителният шеф Даниел Боримиров.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР