Левски остави кръвния враг ЦСКА на върха в А група,

...
Левски остави кръвния враг ЦСКА на върха в А група,
Коментари Харесай

Левски остави ЦСКА на върха в А група с 0:0 срещу Лудогорец ...

Левски остави кръвния зложелател ЦСКА на върха в А група, откакто удържа 0:0 при гостуването си на Лудогорец в последния мач за 2022-ра година. На стадиона в Разград и двата отбора имаха своите шансове да стигнат до победа, само че в последна сметка поделиха точките, което значи, че ЦСКА ще зимува на първото място в класирането.

Най-интересният миг през първата част пристигна в 33-та минута, когато след контраофанзива на домакините топката се удари в ръката на Килиан ван дер Каап и реферът Станислав Тодоров отсъди дузпа, само че след това бе посъветван от ВАР да прегледа обстановката на екрана край тъчлинията и реши, че дейностите на бранителя на Левски не са нарушаване на разпоредбите, заради което анулира дузпата. Още по-спорна бе обстановката в 62-та минута, когато Георги Миланов откри резултата с отдалечен изстрел, само че след нова интервенция от ВАР и консултация с екрана Тодоров анулира попадение за фал на Миланов против състезател на " орлите ", въпреки и повторенията да не убедиха, че замахването с ръка на българския национал е нарушаване.

Левски имаше още един отличен късмет да излезе напред, само че удар на Марин Петков срещна страничната греда на вратата, защитавана от Серджио Падт. Шампионите също имаха своите шансове, като най-хубавият бе пропуснат от Доминик Янков през второто полувреме. В заключителните минути играчите на Анте Шимунджа натиснаха в търсене на триумфа, само че по този начин и не съумяха да преодолеят Пламен Андреев и дуелът приключи при нулево тъждество.

Така Лудогорец приключва годината с 43 точки от 18 мача, една точка по-малко от водача ЦСКА. От своя страна " сините " записаха осми следващ мач без победа в шампионата и ще посрещнат 2023-та година на шеста позиция с 30 точки. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР