Левски остана без още един футболист. Няколко дни, след като

...
Левски остана без още един футболист. Няколко дни, след като
Коментари Харесай

Още един футболист напусна "Левски"

" Левски " остана без още един футболист. Няколко дни, откакто футболистите започнаха подготовка за идния сезон 2021/2022, Начо Монсалве разгласи, че си потегля.

С пост в обществените мрежи той разгласи: " Пътуването ми с " Левски " завърши! ". В него испанецът благодари на почитателите, треньорите и чиновниците на клуба.
View this post on Instagram

" Скъпи почитатели на " Левски ",

Бих желал да разглася това, че моето пътешестване с " Левски " завърши. Беше къс интервал, само че в действителност натоварен. С неприятни моменти, какъвто беше травмата със счупването на ребрата ми, само че и с доста положителни моменти също по този начин. Несъмнено най-хубавите мемоари, с които ще си потегли, това са моментите с моите съотборници и с почитателите, които са невероятни, несъмнено. Искам още да благодаря на треньорите и на медицинския щаб, както и на всички останали, работещи в клуба в сянка, само че са доста значима част от него, може би по-важна част даже от нас – футболистите.

Пожелавам на всички вас доста шанс. Искрено се надявам, че сегашната обстановка в клуба към този момент е решена и Левски ще се върне там, където му е мястото. ", написа Монсалве.

Снимка: levski.bg

Той дойде на стадион " Георги Аспарухов " през януари 2021 година 27-годишният бранител получи сериозна травма и счупвана на ребрата и съумя да вземе присъединяване единствено в 12 мача, в които означи 1 гол.

" Левски " стартира подготовка единствено с 12 футболисти. Клубът е в тежка финансова рецесия от началото на 2020 година, когато финансовата си поддръжка за клуба отдръпна главният спонсор - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на предприемача с няколко обвинявания от българската прокуратура Васил Божков. Оттогава тимът се устоя най-вече с дарения от почитатели, а играчите не са взимали заплати от повече от 3 месеца.

В последните седмици се появи и искащ да купи мажоритарния пакет акции на клуба от Наско Сираков - английският предприемач Джоузеф Диксън. Той съобщи, че има желание да влага към 250 млн. евро. Сделката обаче още не е реалност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР