Левски официално е подписал договорка с Илиян Стефанов и се

...
Левски официално е подписал договорка с Илиян Стефанов и се
Коментари Харесай

Левски си върна юноша, договорът е подписан

Левски публично е подписал сделка с Илиян Стефанов и се чака до няколко часа " сините " да разгласят сделката си с някогашния футболист на Берое.

Самият състезател също е удостоверил новината, добавя изданието.

Както е известно, той е младеж на Левски и е признал, че ще играе за клуба на драго сърце. Този ход се урежда много време, а в последна сметка стане вероятен, защото заралии забавили последната заплата на Стефанов и по този начин той можел да разтрогне контракта си по виновност на клуба.

Голяма роля за договорката е оказало и сериозното предпочитание на Станимир Стоиолов да го има в състава си. Стефанов ще играе с фланелката с номер 14 на гърба си. От БФС пък потвърдиха края на контракта му с Берое.

" СТК установи преустановяване на трудовия контракт без предупреждение за неплатени месечни хонорари от ПФК „ Берое “ Стара Загора на Илиян Аврамов Стефанов считано от 28.02.2022 година

Заинтересованите страни може да подадат молба за типа на повода за предварително преустановяване на контракта до Комисията за договорната непоклатимост при БФС в период до 30 дни от предварителното преустановяване на контракта според член 38, ал.6 от Правилника за договорите и прехвърлянията на футболистите в системата на БФС " - написаха от централата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР