Левски обяви привличането на нов рекламен партньор. Съобщението за подписването

...
Левски обяви привличането на нов рекламен партньор. Съобщението за подписването
Коментари Харесай

Новият партньор на "Левски" - компания с 20 служители и връзки с Орбан

" Левски " разгласи привличането на нов рекламен сътрудник. Съобщението за подписването на контракта беше дълго чакано събитие, защото футболният клуб е в тежка финансова обстановка, част от играчите напуснаха, а други са в очакване на заплатите, които не са изплащани от февруари 2021 година насам.

Коя е компанията, която се е договорила със " сините " да ѝ оказват помощ да промотира услугите си?

" BELFRY " е австрийска компания със седалище в Унгария. Тя се занимава с инфраструктурни планове и е учредена през 2014 година
View this post on Instagram

Според формалния си уебсайт, компанията работи както по създаване на пътища и жилищни здания, по този начин и по IT планове, като има представителства в България, Румъния, Хърватия, Словакия, Словения и Италия.

В публикация от 2018 година в, се споделя, че компанията е записана на името на австрийски юрист, само че е обвързвана с Лоринц Месарош, защото работи с подизпълнители, които са негова благосъстоятелност. Същинските чиновници във компанията са към 20 души.

дефинира Месарош като най-богатия човек в Унгария. Състоянието му е оценено на 1,6 милиарда $. От 2011 година той е кмет на село Фелшут с едвам 1800 поданици, постоянно посочвано като родното място на премиера на страната Виктор Орбан. Двамата са другари от деца. През 90-те години на ХХ век Месарош стартира бизнес с дребна газостанция. След това очевидно той се развива добре, а самият милиардер споделя: " За финансовото ми положение са виновни три неща: Господ, шансът и Виктор Орбан ".

Компанията " BELFRY " е забавна на медиите в Унгария, тъй като от 2017 година тя печели редица състезания за създаване на обекти с европейско финансиране. Според g7.hu, става въпрос за 300 милиарда маджарски форинта (над 837 млн. евро) все още на написване на публикацията.

Интересна детайлност е, че " BELFRY " постоянно е свързвана с различен от спонсорите на " Левски " - " STRABAG ". През декември 2020 година " синият " клуб и строителната компания оповестиха съдействието си и логото се появи на фланелките.

" BELFRY " и " STRABAG " се " срещат " и в - футболен отбор от Унгария, чийто създател е Виктор Орбан, а президент е Лоринц Месарош.

Компанията спонсорира и един баскетболен тим в Унгария -. Той е повторен първенец на страната от 2001 и 2004 година

Фирмата не е изключително дейна в обществените мрежи. В профилът датира от 9 февруари тази година, а във " Facebook " - от юни 2020 година Именно посредством тези канали компанията набира и нови фрагменти. На 12 април е оповестена позиция за механически координатор, а преди този момент - за счетоводител и оператор на строителна машина.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР