Левски обяви ново партньорство. Ето какво написаха сините: Левскари, За нас

...
Левски обяви ново партньорство. Ето какво написаха сините:
Левскари, За нас
Коментари Харесай

От Левски се похвалиха с ново партньорство

Левски разгласи ново партньорство. Ето какво написаха " сините ":

Левскари,

За нас е огромно наслаждение да ви представим съдействието сред ПФК Левски и VOZZi! Обединихме напъните си, с цел да осигурим на всички почитатели несъмнено и удобно пътешестване в района и в същото време опцията да помогнете на обичания тим, закупувайки особено основания пакет за пътна помощ VOZZi Левски Балкани. Част от средствата от всеки продаден пакет са предопределени за ПФК Левски!

Какво получавате в пакета VOZZi Левски Балкани?

VOZZi Левски Балкани обгръща Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Гърция (включително островите), Черна гора, Северна Македония, Румъния, Словения, Сърбия и Турция (само европейската част, като островите и азиатската част са изключени). Срокът за активиране на пакета е 72 часа, считано от момента на закупуване. Всички услуги от пакета са с дълготрайност 12 месеца.

Услуги в чужбина:
1x превозване без ограничаване на пробега, за всички пасажери в транспортното средство; 1x малък ремонт на пътя и/или превозване до сервиз; 1x ремонт на транспортното средство в сервиз на обща стойност до 200 евро; 1x настаняване в хотел до 48 часа, до 50 евро на пасажер на нощувка; 1x продължение на пътуването за всички пасажери от транспортното средство, до 50 евро на пасажер.
Услуги за територията на България:
1x превозване без ограничаване на пробега, за всички пасажери в транспортното средство; 1x превозване до 40 км; 2x малък ремонт на пътя; 1x настаняване в хотел до 48 часа, до 30 евро на пасажер на нощувка; 2x паркинг за транспортното средство до 48 часа.
Защо тъкмо VOZZi пътна помощ?

На първо място, тъй като ще подкрепите обичания си клуб!

Освен това имате следните преимущества:
Без досадна документи. Пакетът е привързан с потребителя, а не с автомобила. Неограничени километри за изтегляне. Решавате всичко с един клик. Ние ви намираме, където и да се намирате. Спестявате пари, време и нерви  Феновете на Левски изкупиха Сектор
Феновете на Левски изкупиха Сектор " В " за мача с Ботев (Пд)

Очакват се над 10 000 души на " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР