Левски обяви, че привлича като свободен агент бившия капитан на

...
Левски обяви, че привлича като свободен агент бившия капитан на
Коментари Харесай

Ивелин Попов най-после се завърна в Левски

" Левски " разгласи, че притегля като свободен сътрудник някогашния капитан на националния тим Ивелин Попов. Юношата на клуба подписва контракт за две години.

Атакуващият халф напусна " Герена " като младеж и мина в " Литекс ", той по този начин и не е носил екипа на първия отбор. Първите си стъпки прави в " Септември ".



В чужбина игра в " Газиантепспор " и в съветските " Кубан ", " Спартак " (Москва), " Рубин ", " Ростов " и " Сочи ", контрактът му с който изтече и не бе възобновен.

Попов е на 34 година, три пъти е Футболист № на България, с 90 мача и 18 гола за националния тим.

" След съвсем 12 години футболен път в чужбина и няколко трофея извоювани зад граница, мисля, че пристигна времето и моментът да се завърна вкъщи! Там откъдето стартира всичко! В миг, толкоз значим за Левски и за Мъри, споделя Ивелин Попов, представен о формалния уебсайт на клуба. - Треньорът дал ми криле за огромния футбол, е ред аз да се отплатя!

През годините, както и към днешна дата съм бил канен и от други - български и задгранични тимове, за което благодаря. Но истината е, че гласът на Сърцето постоянно е бил един! Не съм от хората, които ще приказват доста, ще дават изявленията, и ще залъгват с гръмки изречения. Аз пристигам с цел да печелим! Левски е безконечен! "

За завръщане на Попов на " Герена " се приказва от предходната година, когато се завърна Станимир Стоилов. Попето се причислява към някогашния си съотборник в " Литекс " Георги Миланов, познава се добре и с вратаря Николай Михайлов.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР