Левски обяви, че освен Синя фиеста“, на която феновете ще

...
Левски обяви, че освен Синя фиеста“, на която феновете ще
Коментари Харесай

Левски готви още изненади за феновете преди мача с ЦСКА 1948

Левски разгласи, че с изключение на „ Синя фиеста “, на която почитателите ще могат да се срещнат и да се снимат с Валери Божинов и с талисмана на отбора Лъвски, преди първото домакинство на отбора за новия сезон ще има и специфична лотария с доста награди.

За да вземат участие в нея, почитателите на „ сините “ би трябвало да създадат няколко стъпки, като първата е да посетят специфичната стена на стадион „ Георги Аспарухов “ преди мача с ЦСКА 1948 в събота (15 юли), от 18:45 часа и да се снимат на нея.

Ето какво написаха още от клуба:

„ Левскари,

Днес преди мача с ЦСКА 1948 на „ Герена “ ще ви чакат куп изненади. Започваме в 17.00 часа, а талисманът Лъвски ще чака дребни и огромни за фотоси на особено обособена за задачата стена. В композиция всички последователи ще могат да се включат в лотария с награди, предоставени от Getballoon.

За да се включите направете своята фотография пред стената „ Лъвски “, попълнете декларация на място, пуснете я в обособена за задачата урна и качете на стори във Фейсбук фотографията, като отбележите страниците на ПФК Левски и Getballoon (https://www.facebook.com/getballoon/). На самата фотография изпишете номера от декларацията си и следете страницата на клуба в идващите дни за повече информация към тегленето на печелившите.

Наградите са, както следва:

Първа награда- ваучер на стойност 300лв – 1бр.

Втора награда- ваучер с 30% отстъпка- 5бр.

Трета награда- ваучер с 10% отстъпка- 10бр.

Общи условия на играта може да намерите ТУК.

Пред Сектор „ А “ ще ви чака и специфичният посетител на събитието Валери Божинов. Той ще раздава подписи след 17:30 часа пред музея.

В годината, която честваме 80 години от рождението на Георги Аспарухов пък сме подготвили и разнообразни интензивности, свързани със синята легенда.

Синя фиеста е за всички левскари!

Елате да загреем дружно за мача! “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР