Левски обяви, че не се страхува от ЦСКА. Сините се

...
Левски обяви, че не се страхува от ЦСКА. Сините се
Коментари Харесай

"Левски" отвърна, че не се страхува от "клуба хамелеон"

Левски " разгласи, че не се опасява от ЦСКА. Сините се изрекоха сериозно за наказването на Фернандо Каранга, като го дефинираха за " приятелско ".

" Не се опасяваме от вас. Наскоро бяхме написали, че е елементарно да се пребоядисаш, само че е мъчно да промениш манталитета си. Колко сме били прави ", стартира обръщението на " Левски " във почитател страницата на клуба във " Facebook ".

Той пристигна в отговор на обявата, с която от " ЦСКА-София " видяха " гнет " против клуба и заподозряха, че останалите се опасяват от тях.



" В края на вчерашния ден българската футболна общност беше провокирана с фразата " Има за какво да се страхувате! ". Дори не се изненадахме да забележим кой е създателят на тази смехотворна фраза ", декларират от " Левски ".

" Вместо да накаже личния си играч за искрено просташкото му държание, управлението на един клуб с огромни искания показва провинциалното си мислене и откри в скромното приятелско наказване от страна на БФС за " обичания Фернандо " гнет против клуба им. Явно към този момент имат вярата, че помощ за следващото им безумство просто им се поставя ", пишат сините.
Те показват, че няма да простят на Каранга това, че е поругал знаците на " Левски ". " Защото обидата, която нанася върху милиони и косвено върху името на Апостола, е явно търсена и мечтана. Щеше ли този футболист да се усеща вдъхновен, в случай че това му безпардонно държание не е толерирано от директните му ръководители, опитващи се да му вдъхват възприятие за безотговорност? "

Обръщението продължава във фенска стилистика: " Левски " е достоверен софийски клуб, основан по натурален метод, който към този момент повече от век с горделивост и достолепие носи името си. И тук идва ред да напомним на клуба хамелеон, че партизанските способи на гнет и опасност може да работят в някои случаи и с някои хора. Но... Ние сме " Левски "! И вашето " Има за какво да се страхувате! " поражда единствено усмивка на състрадание. Какво ще се случи? Пак ще промените името? За маркетингови цели? Все отново вашата " битка до дъно " стартира с всяко ново име. "

Под обявата последователи на сините приветстват с утвърждение отговора на клуба.

Напрежението измежду водещите тимове в Първа лига се усили в края на първия стадий от шампионата. Все още липсва програмата за идната фаза.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР