Левски обяви, че децата, които тренират в школата на клуба,

...
Левски обяви, че децата, които тренират в школата на клуба,
Коментари Харесай

"Левски" отново ще събира такси от децата в школата си

Левски " разгласи, че децата, които упражняват в школата на клуба, още веднъж ще би трябвало да заплащат такси. Сините се обосноваха с сложното финансово състояние.

" Ежедневната борба за стабилизиране и финансово оцеляване в този тежък интервал продължава. Всички в клуба са ангажирани с това " ПФК Левски " да стъпи бързо на крайници и да продължи работа върху здрави основи. За да се случи всичко това, в този миг всяка финансова поддръжка е извънредно значима. В тази връзка ви осведомяваме, че с оглед финансовото положение на клуба се вкарват още веднъж месечни такси за всички възрастови групи в детско-юношеската школа на " ПФК Левски ", декларират от клуба.

Сините благодарят за разбирането и допълват, че при финансово стабилизиране на клуба таксите още веднъж могат да отпаднат.

Така стана през 2019 година, когато собствеността на " Левски " беше у Васил Божков. Тогава беше решено такси да не се заплащат. " Левски " е клуб, който има и обществена устременост и по тази причина се мисли и в тази тенденция. Собствениците вършат огромни вложения в школата и съм сигурен, че това ще даде резултат ", изясни основният методист в школата по това време Емил Атанасов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР