Левски обяви част от програмата по повод честването на 107

...
Левски обяви част от програмата по повод честването на 107
Коментари Харесай

Левски отбелязва 107 години с Мъже под чехъл

Левски разгласи част от програмата във връзка честването на 107 години от основаването на клуба. на 24 май, " сините " ще посетят театрална подложка " Мъже под чехъл ".

От клуба разясняват, че спектакълът ще е натурален израз на завета Левски да построява освен сполучливи футболисти, само че и да възпитава в тях високи дух и ценностна система.

ЕТО ЦЯЛОТО СЪОБЩЕНИЕ НА " СИНИТЕ "

Навръх светлия български празник - 24 май, " ПФК Левски " прибавя още една година в календара на своята история. Клубът, покорил десетки футболни върхове, продължава да прибавя нови линии към своя летопис със същата сила и безрезервност, които подтикнаха групата възпитаници от Втора мъжка гимназия преди 107 години да основат клуба в деня на българската писменост, култура и просвета.

Със самото основаване на отбора в деня на писмеността, " ПФК Левски " приема призванието да е освен това от футболен тим и да извършва задача. Мисия, обвързвана с построяването на ценностна система от добродетели във възпитаниците на клуба и в публиката, което поражда самоуважение и провокира уважението на другите.
 Левски и Царско село в основен конфликт в борбата за седмото място
Левски и Царско село в основен конфликт в борбата за седмото място

Мачът на " Герена " стартира в 20:00 часа

Това е повода школата на " ПФК Левски " да оформя освен шлифовани гении, само че и спечелили по дух и предопределение. Показателни в това отношение са обстоятелствата - тимът е 26 пъти първенец на България, печели 25 Национални купи и три Суперкупи на страната, а в европейските клубни шампионати " Левски " е достигал три пъти четвъртфинал в шампионата за Купата на националните купи и два пъти в шампионата за Купата на УЕФА. " Левски " е първият български тим, който взе участие в групите на Европейската шампионска лига през сезон 2006/2007. По време на незабравимото футболно лято на 1994 година, когато България става четвърта футболна мощ в света, още веднъж школата на " Герена " излъчва седем души за националния тим, отпред с капитана Борислав Михайлов и нападателя Наско Сираков.

Днес, отборът уважава славното си минало, само че чертае и проекти за бъдещето. Убедени сме, че без значение от моментните компликации, с които би трябвало да се оправим, Вашата поддръжка ще ни дава сили и мотивация да продължим напред и нагоре.

Като част от събитията, проведени в чест на 107-мия рождения ден на клуба, в 19.14 ч. на 24 май в спектакъл " Сълза и смях " ще се организира постановката " Мъже под чехъл ", на която ще участват футболисти, треньори, чиновници, ветерани и деятели на " ПФК Левски ". Театралният театър ще е натурален израз на завета " Левски " да построява освен сполучливи футболисти, само че и да възпитава в тях високи дух и ценностна система.

Защото още от първия момент не става дума само за футбол...

И по този начин към този момент 107 лета!

Честит празник!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР