Левски обмисля да си върне Станислав Иванов. 23-годишният футболист вече

...
Левски обмисля да си върне Станислав Иванов. 23-годишният футболист вече
Коментари Харесай

Левски обмисля да си върне Станислав Иванов

Левски обмисля да си върне Станислав Иванов. 23-годишният футболист към този момент е свободен сътрудник, откакто на 13 януари (петък) приключи контракта си с Чикаго Файър, предава “Тема Спорт ”. Крилото реши да скъса с отбора, с цел да си откри нов тим, в който да получава повече игрово време.

Според последната информация при започване на декември е имало диалог сред двете страни, само че “сините ” не могли да предложат финансова оферта, с която да привлекат Иванов в състава си. В случай, че футболистът направи отстъпки в претенциите си, ще се стигне до договаряния. При ново разминаване обаче крилото ще се принуди да си откри тим отвън България.
 Станислав Иванов напусна Чикаго Файър Станислав Иванов напусна Чикаго Файър
Иванов мина в Чикаго Файър през декември 2020 година, подписвайки контракт за две години с алтернатива за още една. Тогава Левски прибра към 300 000 евро, а крилото изигра 26 мача в американската МЛС лига и означи един гол при триумфа на тима си против Ди Си Юнайтед с 2:0. Неколкократно в този интервал Иванов беше придружен от травми, които го стопираха от опцията да разгърне цялостния си капацитет.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР