Левски няма право и няма да подцени македонския футболен клуб

...
Левски няма право и няма да подцени македонския футболен клуб
Коментари Харесай

Николай Костов: Няма да подценим Шкупи, очакваме мача с нетърпение

Левски няма право и няма да подцени македонския футболен клуб Шкупи в срещата-реванш от втория квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите, сигурен е старши треньорът на " сините " Николай Костов. Неговият тим завоюва с 2:0 в Скопие и на следващия ден от 20:00 е хазаин на " Герена ".

През предходната година Левски позволи срамно отпадане от малтийския Хамрун Спартанс, само че от тима настояват, че са си научили урока.

" Андриан Краев сподели след първия мач, че футболистите са си взели поука, тъй че се надявам да подходят съществено към съперника ", сподели той на конференция преди мача.
 Министерство на вътрешните работи с значимо известие за мача Левски - Шкупи
Министерство на вътрешните работи с значимо известие за мача Левски - Шкупи

" Мисля, че по този начин и ще стане. Противникът има своите достолепия. Теренът от първия мач не повлия единствено на нашата игра, те също имат технични футболисти. Отборът на Шкупи няма да бъде недооценен, ще подходим професионално. Очакваме този мач с неспокойствие и се радваме, че стадионът ще бъде цялостен. Трябва да бъдем малко по-прагматични, защото имаме два гола преднина. Трябва да затваряме пространствата, само че това не значи, че ще играем защитно. Шкупи има мощни футболисти в средата на терена и доста добър и бърз нападател ".

Костов ще бъде лишен от услугите на бранителя Кристиан Димитров, само че нападателят Рикардиньо е възобновен и е подготвен за игра. Бразилецът получи контузията преди десетина дни в мача против Ботев (Пловдив), след което игра в Скопие. Той получи отмора против Локомотив (София), който Левски разгроми с 6:0.

" Рикардиньо е подготвен за игра, само че не сме решили дали ще вземе присъединяване при започване на мача. Кристиан Димитров няма да играе ", сподели още Костов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР