Левски няма да прибягва до крайни мерки и да отзовава

...
Левски няма да прибягва до крайни мерки и да отзовава
Коментари Харесай

Левски реши за националите си

Левски няма да прибягва до крайни ограничения и да отзовава най-малко един от националите си за мача с Вихрен за Купата на България в събота. Такова решение са взели на " Герена " през вчерашния ден, откакто научиха резултатите от прегледите на Роналдо.

Бразилецът бе сменен наложително в мача със Славия. Изследванията му обаче са посочили, че няма сериозен проблем и няма причина да не може да вземе присъединяване в срещата с тима от Сандански, написа " Мач Телеграф ".

Разбира се Роналдо, който не е пропуснал нито един мач от началото на сезона, ще би трябвало да почива няколко дни. Вчера той изобщо не се появи за тренировката на " Герена ", където съотборниците му възобновиха тренировки на фона на бурните диспути, които течаха в салона на ВИП ложата на Сектор " А ". Ако нещата с бразилеца бяха по-сериозни, то от Левски щяха да привикат Марин Петков от лагера на националния тим след мача с Кипър.

" Имаме задоволително халфове. Трябват ни хора в офанзива и отбрана ", разясниха от Левски.

Освен играчите, попаднали в сметките на Младен Кръстаич в националния тим на България, Левски не може да разчита и на главната си двойка централни бранители Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг, които също бяха привикани в националните тимове на своите страни. Първият даже към този момент игра за Панама против Венецуела и получи травма, която може в допълнение да усложни ситуацията при " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР