Левски няма да плаща трансферна сума за бъдещото си попълнение

...
Левски няма да плаща трансферна сума за бъдещото си попълнение
Коментари Харесай

Рикардиньо излиза безплатно на Левски

Левски няма да заплаща трансферна сума за бъдещото си попълнение Рикардиньо, написа " Тема Спорт ". Преминаването на 21-годишния бразилски нападател е съвсем контрактувано. Той е благосъстоятелност на извоювалия промоция за локалния хайлайф Гремио. През есента пък игра като преотстъпен в различен клуб от най-високото равнище - Атлетико Гоянензе. Общо за годината Рикардиньо бе на терена в 7 турнирни мача в Серия Б и 6 в Серия А, като в тях не съумя да се разпише. Той има контракт с клуба си до декември 2024 година, само че се чака да го разтрогне и да премине на " Георги Аспарухов " като свободен сътрудник.

Рикардо Виана Фильо-Рикардиньо, както е цялостното име на играча, е роден на 23 април 2001 година в Сау Пауло. Именно от едноименния клуб стартира и кариерата му. Той обаче не пробива при мъжете, а стига единствено до втория тим. Преминава в Гремио, където си проправя път към първия състав. През есента на 2021-а и при започване на 2022 година е преотстъпен в португалския Маритимо. В локалния хайлайф записва 11 турнирни дуела, 6 като титуляр, в които бележи един път.

Рикардиньо има и португалски паспорт. Това значи, че няма да заема квота за състезател отвън Европейския съюз. През 2021-а е бил желан от Лудогорец, само че до трансфер не се стига - избира да е чартърен в Маритимо.
 Бутонките на Илиян Стефанов бяха продадени за 5000 лв.
Бутонките на Илиян Стефанов бяха продадени за 5000 лв.

Това се случи на благотворителен търг
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР