Левски няма да може да разчита на титулярния си десен

...
Левски няма да може да разчита на титулярния си десен
Коментари Харесай

"Левски" остана без титулярния си десен защитник до края на сезона

Левски " няма да може да разчита на титулярния си десен бранител Милош Цветкович до края на сезона, заяви " Нова телевизия ". 28-годишният сърбин има скъсване на мускул, получено в турнирния мач с " Верея " (2:0) през уикенда.

Отсъствието на Цветкович е огромен удар за състава на Делио Роси. Сърбинът е неизменим титуляр от началото на сезона, като има 36 мача във всички шампионати. Освен това сините не разполагат с различен типичен десен защитник сега.

Една от вариантите е там да играе капитанът Роман Прохазка, който има опит на тази позиция. Другата е вдясно да премиен някой от левите бекове - Иван Горанов или Афонсо Фигейредо. Малко евентуално наподобява като титуляр да стартира юношата Ивайло Найденов, който по принцип е полузащитник.

В сряда от 18.30 ч. " Левски " се изправя против ЦСКА в реванш от полуфиналите за Купата на България. Сините имат стабилен задатък от 2:0 като посетител след първата среща на Националния стадион " Васил Левски ".

В Първа лига за отбора на Делио Роси предстоят мачове с " Берое " (29 април), " Ботев " (4 май), " Лудогорец " (12 май), ЦСКА (16 май) и " Верея " (19 май).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР