Левски няма да има отбор във Втора лига, въпреки че

...
Левски няма да има отбор във Втора лига, въпреки че
Коментари Харесай

Левски няма да има отбор във Втора лига - причината е ясна

Левски няма да има тим във Втора лига, макар че правилникът разрешава на " сините " да качат там втората си групировка. В момента отборът, воден от Христо Арангелов, се подвизава в Югозападната Трета лига и ще остане там.

Преди няколко дни се появи информация, че на " Герена " са взели решение да качат тима във Втора лига, само че на този стадий такова няма.

От Левски са безапелационни, че няма да вършат непотребни разноски. Ако желаят да имат тим във Втора лига Левски ще би трябвало да внесе 50 хиляди лв., които се разпределят сред останалите клубове, като изключим дублиращите тимове на Лудогорец и ЦСКА 1948.

Освен това би трябвало да вдигнат и броя на футболистите с контракти. Ще се усилят и разноските към пътуванията за мачовете.

" Сините "  са си постовали нова цел - да изчистят колкото се може по-бързо задълженията към столична община и да не натрупат нови отговорности. Именно заради тази причина управлението на Левски е взело решение дублиращият отбор да продължи да се състезава в Трета лига. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР