Левски няма да има отбор във Втора лига, въпреки че

...
Левски няма да има отбор във Втора лига, въпреки че
Коментари Харесай

Левски няма да има отбор във Втора лига, за да изплаща дълговете си към Столична община

Левски няма да има тим във Втора лига, макар че правилниците разрешават на " сините " да качат втората си групировка там. В момента отборът, воден от Христо Арангелов, се подвизава в Югозападната Трета лига и ще остане там.

" Сините " заемат седмото място и изостават на 35 точки от Миньор, който е водач. Преди няколко дни се появиха информации, че от " Герена " са взели решение да сложат завършек на тъгите на юношите си при гостуванията в Югозапада, където съдиите треперят от боязън пред домакините, само че нещата не стоят по този метод. О

т Левски са твърди, че няма да вършат непотребни разноски. А в случай че желаят да имат отбор във Втора лига, то " сините " ще би трябвало да внесат такса от 50 000 лв., която да бъде разпределена сред останалите тимове там. Освен това би трябвало да вдигнат и броя на футболистите с контракти. Ще се усилят и разноските към пътуванията за мачовете.

" Сините " обаче са си сложили нова цел - да изчистят колкото се може по-бързо и задълженията към Столична община. Те са в размер 2 097 000 лв.. Тимът съумя да си издейства разсрочване, само че желае да покрие главницата, както стори със отговорностите към Национална агенция за приходите, написа " Мач Телеграф ".
 Сираков и Боримиров сложиха задача на Николай Костов
Сираков и Боримиров сложиха задача на Николай Костов

Ето каква е тя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР