Левски няма да играе в предвидени контроли с руските отбори

...
Левски няма да играе в предвидени контроли с руските отбори
Коментари Харесай

Левски отмени мачовете с руски отбори в Дубай

" Левски " няма да играе в планувани контроли с съветските тимове " Спартак " (Москва) и " Урал " по време на подготовката в Дубай, оповестиха " сините " на формалния си уебсайт.

Преди седмица различен отбор от Русия - " Краснодар ", самичък отхвърли мач с " Левски ".

" Решението за тях бе взето с оглед обезпечаване на допустимо най-пълноценна подготовка на представителния тим. Най-важното за нас обаче остава единството сред клуб и последователи. “Левски ” е обединен! ", това гласи позицията от " Герена ".

Въпросните инспекции бяха оповестени преди Нова година и провокираха огромен отзив в левскарските среди. Мнозина се оповестиха срещу те да се играят, все още има разногласия.

Аргументът на почитателите, които недоволстват е, че съветският футбол е в интернационална изолираност поради войната в Украйна и въпреки и да става въпрос за другарски мачове налице е конфликтна обстановка. Има, несъмнено, и честен детайл - той е главен в действителност, поради корените на " Левски " като клуб, редят " сини ".

Не излиза наяве дали клубът ще търси други тимове за противници на датите, на които трябваше да играе с представителите на Русия.

До момента носителят на Купата изигра два дуела в Дубай. Той победи с 2:1 локалния " Ал Насър " и загуби с поврат с 2:3 от " Ал Кувейт ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР