Левски негласно ще обяви край на входящите трансфери за зимния

...
Левски негласно ще обяви край на входящите трансфери за зимния
Коментари Харесай

На Герена спират с входящите трансфери

Левски мълчешком ще разгласи завършек на входящите прехвърляния за зимния прозорец още преди настъпването на новата 2023 година. Сините " изчерпаха " освободената дупка в бюджета за заплати с възнагражденията на Рикардиньо и Кристиан Димитров. 

Защитникът, чийто трансфер би трябвало да бъде приключен в най-скоро време, ще получава прилична заплата поради статута му на свободен сътрудник. Клубът от " Герена " ще заплати и сума на ръка на играча. Договорът му би трябвало да е до лятото на 2025-а. 
 Кристиан Димитров подписва за 2,5 години с Левски Кристиан Димитров подписва за 2,5 години с Левски
Бразилският нападател пък ще получава по-сериозна заплата поради освободената квота от 8 хиляди евро след напускането на нигериеца Абдулахи Шеху, написа " Тема Спорт ". За правата на 21-годишния футболист не бе плащана трансферна сума. Той пристигна от Гремио, като бразилският гранд ще получи стабилен % от бъдеща продажба на Рикардиньо в чужбина.
 Разкриха заплатата на Рикардиньо в Левски Разкриха заплатата на Рикардиньо в Левски
Съвсем друго ще бъде ситуацията, в случай че Левски смени собствеността си, което към този миг към момента не е ясно по кое време ще се случи. Ако клубът премине в ръцете на " Спорт Рипъблик ", тогава новите шефове и Станимир Стоилов, който ще продължи да има цялата спортно-техническа власт, ще седнат и ще начертаят новите цели в трансферната политика и входящи покупко-продажби ще има през цялата зимна пауза. 
 Мъри: Имам ангажимент да подам оставка, в случай че дойдат нови притежатели Мъри: Имам ангажимент да подам оставка, в случай че дойдат нови притежатели
Те към този момент са разискали концепциите на треньора за селекцията и цялостната работа в клуба. С влизането на нови притежатели тимът ще бъде заздравен във всички линии. Но първото и главно предпочитание на Мъри е да бъде усъвършенствана инфраструктурата на " Герена ", както и да се огледа по-сериозно на работата в детско-юношеската школа. 
 Драган Шолак излезе с публично мнение за договарянията с Левски Драган Шолак излезе с публично мнение за договарянията с Левски
Наскоро основният акционер в " Спорт Рипъблик " Драган Шолак призна за договаряния за Левски. Развитие по проблема се чака при започване на 2023 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР