Левски не намира за основателни претенциите на бившия изпълнителен директор

...
Левски не намира за основателни претенциите на бившия изпълнителен директор
Коментари Харесай

Левски: Клубът няма просрочени задължения към г-н Ивайло Ивков

Левски не намира за основателни претенциите на някогашния изпълнителен шеф Ивайло Ивков за дължимо обезщетение за освобождението му от поста. От клуба прецизираха, че ще отговорят на Лицензионната комисия в дадения период по отношение на подаденото искане от Ивайло Ивков.


" Във връзка с изявления в медиите и запитвания от страна на последователи по отношение на подадена молба до Лицензионната комисия на БФС от господин Ивайло Ивков за неизплатени просрочени отговорности за заплащане на обезщетение в размер на 3 брутни заплати за предварително преустановяване на контракта за ръководство, както и последвало изявление по тематиката от същия пред Българска национална телевизия, сме длъжни да разясним пред „ синята “ общественост следното:

ПФК Левски оспорва твърдените вземания. Клубът няма просрочени отговорности към господин Ивайло Ивков, доколкото претендираните вземания не са изискуеми, заради събитието същите не са съответно открити по съображение и размер от подобаващ орган, т.е. не са безспорни.

Относно изказванието на господин Ивков, че не е претендирал за сумите, а е желал да подпише съглашение (неясно за какво) сме длъжни да публикуваме постъпилите в клуба предложения от господин Ивков, представени в молбата му до Лицензионната комисия на БФС, с цел да се откри истината, която е значима за всички левскари.

ПФК Левски ще отговори на Лицензионната комисия в дадения от нея период по отношение на подаденото искане от господин Ивайло Ивков ", се споделя в изказването на клуба. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР