Левски направи важна крачка към спасяването на професионалния лиценз за

...
Левски направи важна крачка към спасяването на професионалния лиценз за
Коментари Харесай

Левски ще оправя бакиите с НАП

Левски направи значима крачка към спасяването на професионалния лиценз за идващия сезон. " Сините " до дни ще уредят част от огромните проблеми, касаещи погасяването на задълженията към Национална агенция за приходите, които сега са към 11 милиона лв.. За задачата от „ Герена “ към този момент са показали гаранция от огромна финансова институция за скоростно заплащане на близо 5 милиона лв.. Те ще отидат за отговорности по главницата, насъбрана от притежателите след Тодор Батков.

Всичко това значи, че се задава сполучлив завършек на договарянията със „ Спорт Рипъблик “ за промяна на собствеността в клуба. От Национална агенция за приходите към този момент имат задоволително мотиви за сигурност, че въпросните пари ще постъпят по техните сметки в околните дни. И няма да е спънка от организацията да подпишат документ, който ще даде зелена светлина на Левски за приемане на лиценз за идната акция.

Гаранцията може да е обвързвана с един от двата спонсора, които направиха целево подаяние общо в размер на към 500 хиляди лв. за зимното турне в Дубай. От " Герена " обявиха, че нямат срещу да " осветлят " донорите, само че единствено при тяхно единодушие, което на този стадий явно не се е случило.

Предстои да бъдат направени следващи разсрочки за останалите 5 милиона задължения към Национална агенция за приходите, само че към този момент клубът не е опрян до стената.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР