Левски направи мащабна лятна селекция с 14 имена в нея.

...
Левски направи мащабна лятна селекция с 14 имена в нея.
Коментари Харесай

Васил Панайотов: Не искам да изпусна шанса да играя в Левски

Левски направи огромна лятна селекция с 14 имена в нея. Едно от тях беше и на халфа Васил Панайотов, който полека-лека се утвърди като първи избор в халфовата линия на " сините " със себераздаването си.

" Просто се трудя всеки ден на тренировките и всеки мач се старая да давам най-хубавото от себе си, тъй като не желая да изпусна този късмет, който ми се дава сега. Това е една сбъдната фантазия, тъй като аз съм артикул на школата на Левски. "

" Всеки един, който е излязъл от тази школа, има фантазия да играе за първия тим. Аз съм като всеки един и в действителност се веселя, че съм тук и получавам тази невероятна опция ", съобщи Панайотов за предаването " Преди кръга " по DIEMA SPORT и се върна към интервалите си преди Левски.

" Лично за мен беше неподходящ престоят ми в Берое, тъй като записах доста малко срещи. После се върнах в Полша, където беше вторият ми интервал там, усещам се добре в страната, познават ме. Получих и там късмет, който се постарах да не пропусна. Човек като работи, се усъвършенства ", съобщи халфът и разяснява работата на наставника Делио Роси.

" Пореден мач сме без позволен гол при Делио Роси, играем извънредно грамотно в отбрана и това е плод на целия тим. Всеки дава максимума от себе си, само че би трябвало да погледнем и в офанзива. Промениха се доста неща при Делио Роси, показахме на моменти положителни игри, само че би трябвало да сме по-постоянно. "

" Залагаме извънредно на тактиката, стараем се да изпълняваме това, което той изисква от нас. Трябва да го демонстрираме на терена. С повече неизменност, мисля, че нещата ще ни се получат ", показа още Панайотов и приключи с това какви са задачите му с родния тим, както и кой е обичаният му футболист.

" Искам да надвивам в безусловно всеки мач и на края на сезона да взема купа и купа, както приляга на клуб като Левски. Ако нямам доверие в това, по-добре да не се занимавам с футбол. Любимият ми футболист е Стилиян Петров ", приключи Панайотов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР