Левски надви ЦСКА-София с 2:0 в дербито от 11-ия кръг

...
Левски надви ЦСКА-София с 2:0 в дербито от 11-ия кръг
Коментари Харесай

Левски се справи с ЦСКА-София в дербито

Левски надделя ЦСКА-София с 2:0 в дербито от 11-ия кръг на efbet Лига. Червените играха по-добре първоначално, само че сините ги удариха с два гола в края. Загубата е първа за. В тях отборът беше позволил единствено един гол. Отборът на Станимир Стоилов пък се върна на верния път след 2:3 от Локомотив София преди седмица.

ЦСКА-София вкара попадение в 17-ата минута, дело на Туфегджич. То обаче не беше зачетено поради засада. В 28-ата минута с удар от воле Линдсет уцели левия непряк дирек.

Левски откри в 78-ата минута след груба неточност на алената защита. Илиян Стефанов се възползва от недоразумение между Юрген Матей и Брадли де Нойер, открадна топката и преодоля с лекост Бусато за 1:0. Стефанов вкара и победния гол във финала за Купата.

Три минути по-късно след асистенция на Роналдо Велтон удвои задатъка на Левски. В последната минута алените останаха и с човек по-малко. Иван Турицов удари Велтон в лицето и получи пряк червен картон.

С триумфа Левски събра 18 точки и се качи на шесто място в класирането. ЦСКА-София остава трети с 22 точки и мач повече от сините., който обаче е играл два мача повече.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР