Левски надви Ботев Враца с резултат 2:0 в контролна среща,

...
Левски надви Ботев Враца с резултат 2:0 в контролна среща,
Коментари Харесай

С късни голове Левски би Ботев Враца, Мъри беснее

Левски надделя Ботев Враца с резултат 2:0 в контролна среща, играна на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ". И двете попадения паднаха към края на втората част, когато първо Асен Чандъров откри в 79-ата, а Кристиан Димитров удвои и оформи крайния резултат в 81-ата минута.

Мачът предложи сериозен брой обстановки и пред двете порти, а гол на Рикардиньо в 66-ата минута пък беше анулиран поради нарушаване на бразилеца в офанзива.

За " сините " предстоят още две инспекции - на 3 април против Марица Пловдив, като мачът отново е от 14:00 часа. Ден по-късно, още веднъж в същия час, столичани срещат още един втородивизионен отбор - Витоша Бистрица.

Първият офицален мач за възпитаниците на Станимир Стоилов е на 8 април, събота, против Локомотив София още веднъж на " Герена ".

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, подлага на критика съществено играчите си за тяхното държание в конторалата срещу Ботев Враца, спечелена от " сините " с 2:0. Въпреки триумфа, наставникът на отбора съобщи, че желае тимът да намери своя най-хубав темп на игра до подновяването на родния шампионат другата седмица.

„ Ако би трябвало да съм почтен, изобщо не съм удовлетворен от сериозността и от динамичността на играта и от желанието на футболистите. Явно по този начин паузата, която им дадох да почиват, и подготвителният развой, който не беше задоволително положително равнище през седмицата, се отрази на тяхното държание на терена. В последна сметка те нямат виновност. Вината е в нас треньорите, тъй че ще имам сериозен диалог върху държанието на терена. Динамиката ни беше извънредно неприятна, без организация. Но имахме, както споделих, непринудена пауза. Трябва да търсим проблемите единствено в нас си. Имаме още една седмица, предвид на дългата пауза и да намерим ритъма на игра. Имаме още контроли, които би трябвало да изиграем в доста по-добро движение “.



„ Според мен повече го приписвам на нас треньорите, тъй че диря казуса в нас. Не би трябвало да има такова държание, тъй като в последна сметка това беше най-важната подготовка. Аз ги предизвестих, че би трябвало да упражняват, както би трябвало. Има футболисти, които желаят да играят, получават шансове, а виждате сами на терена какво им е държанието. Аз ще взема ограничения в това естество. Не може футболистите на Левски в този темп и с това предпочитание “.   

„ Това е единственото позитивно. Затова искахме имаме контроли, с цел да може всички да са в темп, само че, в случай че не се влагат, ще упражняваме повече и ще играем повече контроли. Но има футболисти, които би трябвало да се борят за местата си в Левски, тъй като не сме обществен дом да чакаш или да търсиш опрощение. При всички положения всеки от тях ще си получи нужните оценки и оказания. Но извънредно съм обезпокоен за играта в линията на отбраната. Двамата ни централни бранители наподобяват в извънредно положение, което притеснително, предвид на това, че Ноа (Сонко Сундберг) е осъден за идващия ни мач. И двамата имат искания да играят, тъй че те би трябвало да се изпълнят на терена “.

„ Според мен не е това неговата позиция (за Джемили). Искахме да запише огромен брой минути, както и други футболисти. Пак споделям – футболистите, които получават късмет, даже и в контролите, би трябвало да ги пазят по най-хубавия метод. Същото е и с представянето на Патрик. Хора, които малко играят, би трябвало да се борят за мястото си. Защото идващия вид, който ще сполети футболистите, които не се борят за мястото си, рано или късно напущат Левски и по-късно няма връщане “.

„ Тази тематика каквото имаше да я разясняваме, я коментирахме (за връзките в управлението на Левски). Имам възприятието, че всеки ден идвате да ме питате. Аз нямам проблеми с никого, включително и с вас “.

„ Каквото е трябвало да съм споделил, съм го споделил. Предполагам, че срещата е извикана от нашите последователи. Аз ще бъда на нея, тъй като нямам някакви други задължения. Аз и Иво Ивков сме платени чиновници, а почитателите са тези, които ни заплащат част от заплатата. Така че ние сме обвързване да имаме задоволително почитание към тях  ида присъстваме на срещата. Ако имат въпроси, ще отговорим почтено и почетно, както постоянно сме правили. Може да се задават всевъзможни въпроси, за това са тези срещи “, съобщи Стоилов след срещата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР