Левски надигра, но не успя да победи като гост Апоел

...
Левски надигра, но не успя да победи като гост Апоел
Коментари Харесай

Пред погледа на Майкъл Чорни - Левски със силен мач в Израел

" Левски " надигра, само че не съумя да победи като посетител " Апоел " (Беер Шева) в първия мач от третия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите - 0:0. Съперникът не превъзхожда, само че въпреки всичко реваншът ще е завладяващ, той е идната седмица на " Герена ".

Силната игра на " сините " онлайн видя някогашният притежател на клуба Майкъл Чорни, който живее в Израел и е без право да влиза в България. Той приказва пред представители на наши медии и се снима с Тодор Батков (друг някогашен необут на " Герена " ), неговия наследник, Наско Сираков (настоящият мажоритарен акционер), Даниел Боримиров и Емил Велев, играл няколко години в страната.

Първото полувреме бе равностойно, само че " Левски " имаше лек превес и сътвори множеството и по-чисти голови благоприятни условия. В 30-ата минута Рикардиньо бе изведен на чиста позиция, само че ударът му бе блокиран.

Лоша вест е травмата на надарения младок и национал Марин Петков, сменен в 35-ата.

Малко преди почивката Рикардиньо комбинира с Уелтон, който можеше да открие резултата, само че не уцели вратата. След това " Левски " имаше още една добра акция, при която сътвори напрежение пред вратата на " Апоел ".

Домакините също обстрелваха Пламен Андреев. 

През втората част нямаше чисти голови благоприятни условия, като " Левски " опитваше повече да владее топката и управлява играта. В играта на противника имаше доста брак с неточни подавания и прибързани дейности. Което сподели, най-малко нощес, че " Апоел " не превъзхожда българския тим.

В 90-ата минута влезлият като промяна Ивелин Попов насочи удар и след рикошет топката срещна напречната греда.

Ако " Левски " преодолее " Апоел ", ще срещне " Айнтрахт " (Франкфурт) в плейофа за групите. Отпадне ли, ще се сбогува с шампионата тази година.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР