Левски на 100% ще се сбогува с един от титулярите

...
Левски на 100% ще се сбогува с един от титулярите
Коментари Харесай

Испанци с интерес към Кордоба, Левски иска милион за панамеца

Левски на 100% ще се сбогува с един от титулярите си през зимата. Става дума за Хосе Кордоба, твърди „ Мач Телеграф “. Националът на Панама ще поеме към Испания, където от лятото има много сериозен интерес към него. Тогава прехвърлянето не се реализира, само че в този момент нещата са радикално разнообразни. На „ Герена “ даже са намерили тим, който да заплати парите, които желаят за него. Твърди се, че „ сините “ държат да получат най-малко 1 милион евро.

Кордоба бе един от първите прехвърляния на Станимир Стоилов, който най-вероятно ще би трябвало да финансира зимната си селекция с продажбата на играчи. Не е изключено по тази пътека да поемат още Ноа Сонко-Сундберг и Уелтън. Както е известно, на „ Герена “ сега разчитат главно на почитателите, откакто не съумяха да привлекат нов и сериозен сътрудник като спонсор.

Освен интерес към чужденците, има подобен и към младите играчи. На „ Герена “ обаче не желаят да се разделят с тях. Поне на книга. Иначе с лека ръка биха се разделили с всеки, стига да има задоволително добра оферта за него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР