Левски може и да стане по-силен отбор без Давиде Мариани.

...
Левски може и да стане по-силен отбор без Давиде Мариани.
Коментари Харесай

Хубчев прави домино от грешки

Левски може и да стане по-силен тим без Давиде Мариани. Не е ясно дали Петър Хубчев си го е мислел това като възможност, само че го сподели. На доктрина е по този начин. Ако там застане Лео Меси, сигурно Левски ще е по-добър тим без продадения швейцарец. Или пък Берардо Силва, или да речем Марко Ройс.

Само че треньорът не разполага с такива варианти, а клубът не разполага с финанси, които да разрешат пазаруването на някой " по-така " нападателен халф. Постът зад нападателя е много характерен. Габриел Обертан се опита да бъде потребен там, само че в един миг Спас Русев подсказа на треньора Делио Роси да изкара французина на крилото. Преди години един различен французин - Седрик Бардон, пристигнал в Левски без пари, игра на топниво. След това един македонец - Дарко Тасевски, също игра на висота.
 Нови прехвърляния в Левски до края на седмицата
Нови прехвърляния в Левски до края на седмицата

Двама задгранични футболисти подписват със " сините "

Обаче тогава имаше проекти, имаше тактики и се действаше поредно. Сега Левски има на този пост Франко Мазурек, който на този стадий не дава признаци, че може да се приближи до класата на изброените футболисти. Аржентинецът е една от загадките в лятната селекция на сините. Ниският му растеж не е недостатък, би трябвало той да компенсира с друго, което към този миг го знаят тези, които са го гледали, харесали, предложили и купили. По-голямата мистерия обаче е за какво въпросният Мазурек към този момент не е неизменим титуляр. Наложили му специфична стратегия с изтощителни бегови извършения и го зачакали да е в топкондиция, с цел да играе на равнище. Е стига де, аржентинчето е в отбора от началото на лагера в Австрия и в случай че още не е подготвен, значи няма да е подготвен и на Нова година, и на 8 март също. Не е ясна повода Петър Хубчев да остави Мазурек на пейката, а зад нападателя против Берое да играе Станислав Иванов. Тоест, в случай че може нещо да се обърка, за какво да не се обърка всичко?!
 Снимка 434715
Източник:

Треньорът на Левски влезе в някаква серия от неточности и на правилото на доминото към този момент няма прекъсване. Ясно е, че публицистите са му отговорни, само че пък и ние от време се интересуваме, гледаме и разясняваме. Опции за този пост има. Дори и отвесно ситуирани двама нападатели - Роберта пред Алар, или противоположното, т.е. 4-4-1-1. Или пък 4-4-2 с тези двамата един до различен. Но както и да е, откакто Берое ти е скрил топката, е елементарно да се подлага на критика. Но ние тези неща ги писахме много преди този момент.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР