Левски може да удари джакпота на гърба на Астра. Безпаричието,

...
Левски може да удари джакпота на гърба на Астра. Безпаричието,
Коментари Харесай

Левски се прицели в бивш нападател на Интер

Левски може да удари джакпота на гърба на Астра. Безпаричието, което удари румънците, може да прати една от звездите на отбора на “Герена”. Клубът от Гюргево има финансови проблеми и бави заплатите на играчите си. Дори управлението си призна намерено, че изпитва компликации. Самият Алибек пък се забърка в скандал. Той изиска да напусне терена своеволно при загубата с 1:5 от ЧФР Клуж.

Денис има контракт с Астра до 2021 година, само че не крие, че може да си тръгне още през това лято. Той може да играе и като ляво крило. Осван това има зад тила си престой в Интер. Италианският гранд го притегля още като младеж. Тимът от Милано го е преотстъпвал в Мехелен, Виторул и Болоня. През този сезон има 27 мача, 6 гола и 7 асистенции в другите шампионати. Освен това има 9 мача и 1 гол за националния тим на Румъния.

“Сините” към този момент демонстрираха интерес към двама играчи от румънското състезание. Това са италианците Матиа Монтини от Динамо (Букурещ) и Диего Фабрини от Ботошани. От “Герена” може да употребяват и като разменна монета Ривалдиньо, Нашименто и някой от останалите чужденци, които не се вписват в новата идея на тима.

“Меридиан мач”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР