Левски може да се раздели с Габриел Обертан. Това загатна

...
Левски може да се раздели с Габриел Обертан. Това загатна
Коментари Харесай

Левски иска един милион за Обертан

Левски може да се раздели с Габриел Обертан. Това загатна Асен Букарев, който заяви, че към този момент има интерес към звездата от други клубове. "Сините " биха продали Обертан против оферта за над 1 милион евро, твърди "Тема спорт ". В противоположен случай той ще продължи да носи синята фланелка. Габриел има контракт с Левски до лятото на 2019 година.

Французинът дойде при "сините " малко след началото на шампионата. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед взе присъединяване в 21 мача във всички шампионати (21 в Първа лига), в които означи 1 гол.

На "Герена " към този момент привлякоха един футболист - Аймен Белаид. Това ще е втори престой на тунизийския централен бранител в Левски. Той дойде на "Герена " при започване на 2014 година и остана до края на 2015-а. За този интервал Белаид взе участие в 63 мача във всички шампионати, в които осъществя 1 гол. Треньорът Делио Роси желае отборът да бъде заздравен във всички етапи. Така че до старта на зимната подготовка в Левски ще се постараят да му обезпечат ляв бек, халф и мощен централен нападател. Не е изключено "сините " да се разделят с Жуниор Мапуку. Към конгоанския таран има интерес от катарски клуб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР