Левски може да изпусне още една от родните си цели.

...
Левски може да изпусне още една от родните си цели.
Коментари Харесай

Оферта от Серия А отдалечава младежки национал от Герена

Левски може да изпусне още една от родните си цели. Сделката сред “сините” и Ботев (Пловдив) за Кристиян Димитров на този стадий се разсъхна. Натам вървят нещата и със Септември (София) за Здравко Димитров, твърди “Меридиан Мач”. Причината за това са разминавания сред двата клуба.

Тимът от “Красна поляна” оферираше на гранда Димитров дружно с още двама млади футболисти - Асен Чандъров и Георги Русев. От Левски обаче очевидно не са съгласни на този вид. Това пък не се харесва на Септември. Собственикът на отбора Румен Чандъров разгласи, че е подготвен да даде на Левкси колкото желаят гении от клуба му.

Освен това той може да продаде Димитров преференциално и в Италия. Младежкият национал е хванал окото на тим от Серия “А”, който е подготвен да брои за него 400 000 евро. Именно тази оферта се употребява от Септември като коз в договарянията с Левски. Тимът е подготвен да прати Здравко Димитров на “Герена”, само че единствено с още един млад футболист.

Петър Хубчев разгласи преди заминаването за Австрия, че чака и родни попълнения. До този миг обаче на “Герена” привлякоха единствено чужденци. Здравко Димитров пък бе спрягн и за ЦСКА-София, само че Чандъров отхвърли предлагането от Борисовата градина. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР