Левски може да изиграе контролна среща с Динамо Киев. Това

...
Левски може да изиграе контролна среща с Динамо Киев. Това
Коментари Харесай

Левски играе контрола с украински гранд през май

Левски може да изиграе контролна среща с Динамо Киев. Това най-вероятно ще се случи на 17 или 18 май, твърди румънският уебсайт orangesport.ro.

Украинският гранд сега е в северната ни съседка, където води подготовка, защото треньорът на отбора Мирча Луческу е локален.

Приятелската среща би трябвало да се организира в София, като към момента няма удостоверение от нито един от двата клуба.

Динамо Киев ще изиграе няколко благотворителни срещи, а противници на отбора са ЧФР Клуж (20 април), Борусия Дортмунд (26 април), Динамо Загреб (28 април), Аустрия Виена (1 май), Базел (4 май), Рен (6 май) и Айнтрахт Франкфурт (22 май).

От клуба към този момент са отказали да пуснат своите украински национали за лагер в Словения на 29 април. Наставникът на Динамо Мирча Луческу бил на мнение, че играчите ще се приготвят по-добре, в случай че останат в тима и изиграят въпросните контролни мачове, вместо да упражняват под управлението на Александър Петраков. Както е известно, Украйна ще се изправи против Шотландия на бараж за Мондиал 2022. Срещата трябваше да се играе през март, само че беше отсрочена за 1 юни.

От Динамо са твърди в желанието си да пуснат своите футболисти на 23 май, когато е и формалната дата на ФИФА, а не по-рано. Последната контрола, планувана от украинския гранд е ден по-рано против сензацията в Лига Европа Айнтрахт Франкфурт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР