Левски Лукойл ще започне подготовка за следващия сезон на 1

...
Левски Лукойл ще започне подготовка за следващия сезон на 1
Коментари Харесай

Левски Лукойл започва подготовка за новия сезон на 1 септември

Левски Лукойл ще стартира подготовка за идващия сезон на 1 септември. Това заяви старши треньорът на „ сините “ Константин Папазов, който бе посетител в предаването „ Спорт в обектива “ по Канал 3. Опитният експерт посочи, че към селекцията остава да се прибавят единствено задграничните играчи. Наставникът добави, че българите са подписали дълготрайни контракти. Преди три дни стана ясно, че столичани имат контракти с шестима български играчи и че са договорили един чужденец.

„ Отборът стартира подготовка на 1 септември за новия сезон. Тимът е подготвен дотолкоз, че към селекцията остава да се прибавят единствено задграничните играчи. Нямам никакви терзания, действително видяно съставът е по-готов от всяка друга година, тъй като договорите с българските баскетболисти са дълготрайни. Такова беше желанието на Тодор Стойков още преди година, за което би трябвало да сме признателни, тъй като когато един клуб е постоянен, не би трябвало да се подписва на парче. "

" Свършили сме си работата с още една година обратно, остава да се изберат и чужденците. Непрестанно ми се задава този въпрос. Баскетболът е моят живот, считам, че там също съм нужен. До 1 септември обаче аз съм длъжен да бъда до Наско Сираков ", сподели още Папазов.

Източник: SuperBasket.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР