Левски Лукойл се наложи с 86:85 над Берое след продължение

...
Левски Лукойл се наложи с 86:85 над Берое след продължение
Коментари Харесай

Тити Папазов: Днес се бориха два „осакатени” отбора

Левски Лукойл се наложи с 86:85 над Берое след продължение в мач от 20-я кръг на НБЛ. Ето какво сподели пред Sportal.bg треньорът на „ сините” Тити Папазов след срещата в столичната зала „ Триадица”:

„ Ние бяхме от щастливата страна, тъй като този мач можеше да приключи с 1 точка за противника. Реално видяно, състезател с доста висок % от фаула – Павел Маринов изпусна. Има го в спорта. Искам да благодаря на моите момчета за това, че поставиха невероятни старания и темперамент. Два съществено осакатени състава се бориха през днешния ден. Смятам, че аз и сътрудника ми Минчев би трябвало да сме удовлетворени от отношението на останалите, които направиха всичко допустимо да компенсират.

Опитът на Венци Петков и Христо Захариев ни помогнаха в решаващи моменти, както и малко състезателен късмет в края на постоянното време. В подобен мач всичко може да се случи.

Този триумф ни оставя на второ място. Ние ще играем мач за мач, само че от днешния дуел предвид на отсъстващите, съм доста удовлетворен.”

Цялото изявление на Тити Папазов вижте в нашето видео.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР