Левски Лукойл привлече сръбско крилоСедмица преди първото европейско изпитание, Левски

...
Левски Лукойл привлече сръбско крилоСедмица преди първото европейско изпитание, Левски
Коментари Харесай

Левски Лукойл подсили редиците си със сръбско крило

Левски Лукойл
притегли
сръбско крило

Седмица преди първото европейско тестване, Левски Лукойл укрепи редиците си с още едно ново попълнение. Това е сърбинът Миливое Мийович, който се причислява към " сините " с контракт до края на сезона.

200-сантиметровото тежко крило е последното ново име, оповестено от управлението в лятната селекция на тима. Мийович е роден 18 декември 1991 година в Белград. Кариерата му стартира в школата на локалния Раднички, след което минава през различен сръбски отбор - Металац Валево.

Мийович е играл в шампионатите на Словения, Македония, Румъния и Словакия. Докато е част от македонския Гевгелия, той взе участие и в Балканската лига, където става герой щ2 на шампионата със приблизително 8,4 овладени топки на мач.

През предходната година Мийович се състезава в румънския Муреш, а през януари реализира трансфер в словашкия Левички Патриоти, където за 22 мача има по 11,4 точки и 6,2 битки.

В Левски, Мийович ще оказва помощ в подкошието на близнаците Калоян и Деян Иванови, както и на сънародника си Никола Маравич.

иливое Мийович е и четвъртото задгранично попълнение в състава на първенците. При " сините " този сезон са американските гардове Патрик Рембърт и новодошлия Ръсел Робинсън, а Маравич се завърна в зала " Универсиада ", откакто изкара втората част от миналогодишния сезон в пловдивския Академик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР