Левски Лукойл претърпя втора поредна сериозна загуба - този път

...
Левски Лукойл претърпя втора поредна сериозна загуба - този път
Коментари Харесай

Тити Папазов бесен: Само двама имат място в Левски Лукойл! Не е изключено и аз да бъда сменен...

Левски Лукойл претърпя втора поредна сериозна загуба - този път от Балкан в шампионата. " Зелените " от Ботевград завоюваха с 86:63 в зала " Триадица ", което провокира гнева на Константин Папазов.

" Статистиката демонстрира 19% против 60% от тройката, само че и демонстрира, че би трябвало да има промени, нищо друго не демонстрира този лист. Дали сме период до 17 февруари на играчите, само че има прекомерно огромен риск. Балкан е на гребена на страстта. Очевидни неточности, неистови старания и самочувствие от свалянето на разлика от 21 до 9 точки. Станимир Маринов игра доста едва, само че той от 10 дни е на антибиотици, на системи ", разяснява Константин Папазов.

На въпрос, има ли сигурни играчи, които остават в тима и след 17 февруари, Папазов заяви: " Кийт Клентън и Станимир Маринов. Не е изключено и аз да бъда заменен. Този отбор в този му тип не демонстрира добра игра. Ние би трябвало да търсим решения. Всеки останал би трябвало да си извоюва мястото. Когато правихме тази селекция, водещ бе моралът. Причината не е в мотивацията, евентуално е в класата. Нещо когато не се случва, би трябвало да търсим решения. Имаме време до 14-ти, когато играем против Балкан, който лети, за Купата. "

" Трябва да благодарим и да се простим на почитателите. Те пристигнаха след тежка загуба и бяха част от експанзията, която ни оказа помощ да се върнем в мача, "  допълни Тити.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР