Левски Лукойл постигна домакински успех с 83:63 над Черно море

...
Левски Лукойл постигна домакински успех с 83:63 над Черно море
Коментари Харесай

Тити отговори на напaдките: Много злоба и завист! Левски беше същият и миналата година, но когато падаше, не му обръщаха внимание

Левски Лукойл реализира домашен триумф с 83:63 над Черно море Тича в първа среща сред двата отбора от 1/4-финалите на Купата на България. След края на мача треньорът на " сините " Константин Папазов приказва пред медиите по настоящите тематики към клуба. Една от тях бе обвързвана с нападки от страна на Любо Минчев, който гласно съобщи, че това не е същинският Левски.

" Искам да кажа на хората, които злобеят, истината. Всъщност, ние би трябвало да излекуваме тази завист. Същият този Левски беше и предишния сезон и до момента в който беше девети, никой не му обръщаше внимание. Сега станаха доста моралистите ", стартира Папазов.

" Нищо и никого не съм банкрутирал! Имам доста очевидци, които могат да го потвърдят. Мога да предизвикам на спор всеки в тази страна, с цел да потвърдя истината. А тя е, че Юлия Боянова персонално пред Георги Глушков разгласи, че се отдръпва. За да има баскетбол в София, ние трябваше да създадем нов клуб. Това е истината и няма потребност от повече мнения ".

" Злобата, завистта и рецензиите ме вършат още по-силен и ще ни окуражават ", приключи Папазов.
Стефан РАЛЧЕВ / БЛИЦ СПОРТ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР