Левски Лукойл победи със 105:52 албанския Тирана в мач от

...
Левски Лукойл победи със 105:52 албанския Тирана в мач от
Коментари Харесай

Папазов: На 14-ти всички да се целуват в залата!

Левски Лукойл победи със 105:52 албанския Тирана в мач от Балканската лига. Успехът пристигна след две тежки загуби от Рилски състезател и Балкан Ботевград, написа "Блиц ".

„ Според мен, в Тирана са прекалили с празниците след спечелването на Купата на Албания. Класата на противника през днешния ден не бе от класата на последните ни противници, само че също така, всичко бе в нашите глави”, разяснява след триумфа Константин Папазов.

“Нашата подготовка за мача с Балкан стартира още в неделя, след дълъг диалог сред мен и Тодор Стойков. Във всички случаи, ние имаме едно преимущество и това е, че имаме по-лек мач в петък. На тях им следва конфликт за първото място, който ще бъде в действителност доста забавен. Това са двата тима, които играят с голямо самочувствие, тъй че в събота ни чака доста забавен дуел сред Балкан и Рилски състезател. Може би част от силата на Балкан ще отиде в този мач, само че оттова нататък Балкан е цялостен любимец, откакто е победил Лукойл три пъти този сезон”, разяснява още Папазов.

“Когато обаче едно животно е ранено, то се бори за живота си. Само желая да напомня да не ни отписват толкоз бързо. Знам, че всички живеят с това и то им дава сила, само че ние не сме се предали и няма да се предадем до края на сезона. Нашата задача е да станем първенци. Всичко друго е пожелателно. Ние няма да се разделим с нито един състезател. Аз съм честен човек. Ако се наложи, може да търсим усилване в някакви позиции. Аз съм заложил на качеството на играчите и на морала. Всички те са отговорни”, сподели Тити.

“Феновете на Левски зависят от нашето държание. Когато ние играем добре, те са в залата. Ако играем по-слабо, ни санкционират. На 14 февруари, в Деня на влюбените, поканвам всички левскари и левскарки да се целуват в залата”, прикани треньорът на столичани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР