Левски Лукойл и Балкан ще спорят за първи трофей за

...
Левски Лукойл и Балкан ще спорят за първи трофей за
Коментари Харесай

Лeвски Лукойл и Балкан в спор за първи трофей за годината

Левски Лукойл и Балкан ще спорят за първи трофей за календарната 2020 година - този от шампионат за efbet Купа на България. Финалната среща в конкуренцията е от 18.00 часа през днешния ден в зала “Универсиада”, като уредниците чакат цялостни трибуни и сериозна поддръжка и за двата тима. “Сините” ще пазят оценката, което извоюваха преди година в Панагюрище, до момента в който ботевградчани не са ликували в това съревнование повече от 30 години и последната им извоювана Купа датира от 1988 година.
 efbet Купа на България: Левски Лукойл - Берое @@@

МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ В КУПАТА
- 1/4-финал: Левски Лукойл - Академик Бултекс 99 (Пд) 115:74

- 1/2-финал: Левски Лукойл - Берое 81:62

По пътя към закючителната борба домакините отстраниха поредно Академик Бултекс 99 (Пловдив) и миналогодишните си подгласници от Берое (Стара Загора), до момента в който балканци се оправиха поредно с Черно море Тича и Рилски състезател, като срещата им със самоковци безспорно бе най-интригуващата от цялата крайна осмица до момента.
 efbet Купа на България: Балкан (Ботевград) - Рилски състезател @@@

МАЧОВЕТЕ НА БАЛКАН В КУПАТА

- 1/4-финал: Балкан - Черно море Тича 101:53

- 1/2-финал: Балкан - Рилски състезател 82:75

Балкан има предимство в директните мачове с Левски Лукойл от началото на сезон 2019/2020, печелейки на два пъти в постоянния сезон на НБЛ - 76:73 в София и 77:71 в Ботевград. През сезон 2018/2019 двата отбора пък си спретнаха едно от най-впечатляващите съперничества в границите на една акция в родния баскетбол, изигравайки общо 11 мача между тях, откакто с изключение на за състезание и купа, имаха борби и на европейския фронт.
 efbet Купа на България: Балкан (Ботевград) - Черно море Тича @@@

Финалната среща в “Универсиада” ще стартира в 18.00 часа и е поверена на съдиите Венцислав Великов, Мирослав Томов и Ивайло Ресиловски.

СТАТИСТИКА НА ЖИВО

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР