Левски (Лом) се отказа от участие във Втора лига. Решението

...
Левски (Лом) се отказа от участие във Втора лига. Решението
Коментари Харесай

Левски се отказа от Втора лига

Левски (Лом) се отхвърли от присъединяване във Втора лига. Решението беше взето довечера на съвещание на управлението на клуба.

От него излиза наяве, че срещата в Лом от 28-ия кръг на шампионата против Спартак (Варна) няма да се организира, както и останалите до края на сезона.

Президентът на клуба Гаврил Гаврилов показа пред сътрудниците от " Спортал " за какво се е стигнл до този ход.
 Спортист (Своге) победи Левски (Лом) с 2:1
Спортист (Своге) се добра до триумф над Левски (Лом)

Победното попадение бе дело на Георги Николов 11 минути преди края

" Основната причина за отказването ни е, че за осем месеца спечелихме осем точки. Преди този сезон направихме чудесна база на място, където нямаше нищо, което да демонстрира, че се е играело футбол в Лом. Жалко, че не успяхме във Втора лига. Левски (Лом) няма да има към този момент мъжки тим. Не съжаляваме обаче, че сме построили базата. Ще продължим да я употребяваме. От лятото на тази година отваряме Футболна академия за деца.

Разполагаме с 20-местна леглова база. Ще правим кастинг и ще построяваме футболисти. Все ще помогнем на българския футбол с някой гений. Треньори в Академията ще са тези, които до момента водиха мъжкия тим - Анатоли Тонов и Венцислав Иванов. Запазваме и лекаря доктор Владимир Пекачев ", съобщи Гаврил Гаврилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР