„Левски“ краде Валери Божинов от „Ботев“/Враца/, съобщи БЛИЦ . "Сините"

...
„Левски“ краде Валери Божинов от „Ботев“/Враца/, съобщи БЛИЦ . "Сините"
Коментари Харесай

Трансферна бомба! Левски краде Божигол от Ботев/Враца/

„ Левски “ краде Валери Божинов от „ Ботев “/Враца/, заяви БЛИЦ. "Сините " към този момент са се свързали със звездата на новака в Първа лига, провеждайки първични диалози.
32-годишният Божинов попада в проектите на Славиша Стоянович, който го харесвал най-много поради лидерските му качества. Треньорът на „ Левски “ е впечатлен и от формата на Валери, който в 11 мача на „ Ботев “ осъществя 7 гола. Два от тях бяха точно във вратата на "сините " при изненадващата победа на врачани с 3:1 на "Герена " на 25 ноември.
Напоследък Божинов все акцентира, че се усеща добре във Враца, само че не е изключено да напусне при преференциална оферта.
От „ Левски “ на този стадий не са му отправили съответно предложение, защото първо изчакват развръзка към бъдещето на нападателите, с които е допустимо да се разделят. Това са Ривалдиньо, Серджиу Буш и Луан Виана.
Стоянович уведомил управлението на Левски, че ще бъде доста удовлетворен от вероятно привличане на Божинов. Предимство на Валери е освен, че е съвършен водач, а и, че е българин, който обича "синия " клуб и добре знае какво е „ Левски “. Опитният голмайстор също по този начин умее да сплотява съблекалнята, а и в никакъв случай не бяга от отговорност. През годините Божинов постоянно е изтъквал какъв брой доста обича „ Левски “ и по какъв начин на драго сърце още веднъж би играл за "сините ". Бившият футболист на „ Манчестър Сити “ и „ Ювентус “ беше на "Герена " през 2014 година, когато в 20 мача осъществя 8 гола и мина в италианския „ Тернана “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР